» Отдых » Новости туризма

Починаючи з 2011 року, у Туреччині не буде конкурентів у сфері туризму

    всего 84291 отеля

Починаючи з 2011 року, у Туреччині не буде конкурентів у сфері туризму

Як очікують представники Союзу Готельєрів Середземномор'я, що наближаються Великодні канікули, стануть гарним стимулом для зростання турецького туризму.

Так, Суруром Чорабатир, голова Спілки Готельєрів Середземномор'я, або AKTOB, заявив про те, що готелі області, більшість з яких закриваються на зимовий період, тепер повністю готові до відкриття літнього сезону.

" Березень і квітень перевищать наші очікування. Цього року, інтерес в Антальї буде набагато вище, ніж у минулому, " заявив він.

Коментуючи боротьбу турецького туризму з конкуруючими країнами, такими як Іспанія і Греція, Чорабатир зазначив, "Раніше, ми намагалися залучити до Туреччини туристів з цих ринків, тепер вони борються за можливість отримати частку нашого ринку. "

Він продовжив, кажучи, " Якщо ми зможемо ефективно управляти якістю і правильно використовуємо наш потенціал, починаючи з 2011 року у Туреччині не буде ніяких конкурентів в секторі туризму. "
24 марта 2010, 13:37


Тэги: Турция, лучший отдых, конкуренция, туристы





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт