» Отдых » Новости туризма

Місце збанкрутілої авіакомпанії Malev в Будапешті буде зайнято Ryanair

    всего 84291 отеля

Місце збанкрутілої авіакомпанії Malev в Будапешті буде зайнято Ryanair

Бюджетна авіакомпанія Ryanair заявила про екстрене відкритті 31 нового маршруту з Будапешта після краху минулого тижня угорського національного перевізника Malev. Нові лінії почнуть діяти 17 лютого. Раніше передбачалося відкрити з угорської столиці в березні тільки п'ять нових напрямків.

Ryanair почала продаж квитків за мінімальними цінами від 10 до 50 євро залежно від маршруту, без урахування збору за бронювання, а також плати за багаж. Ініціатива компанії кілька допоможе компенсувати відхід основного угорського перевізника з ринку. Крім того, ще кілька європейських авіакомпаній заявили про збільшення кількості рейсів в Будапешт.

Однак нові маршрути ніяк не допоможуть російським пасажирам - серед них немає жодного в найближчі з Росією країни. Друга компанія, що має базу в Будапешті, - бюджетна Wizzair - теж не літає в нашу країну. Таким чином, монополію на московському напрямку тепер отримав " Аерофлот ", на петербурзькому - " Росія ".
06 февраля 2012, 20:47





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт