» Отдых » Новости туризма

30 серпня на Кіпрі почнеться Винний фестиваль

    всего 84291 отеля

30 серпня на Кіпрі почнеться Винний фестиваль

Один з головних свят на Кіпрі - Винний фестиваль в Лімасолі. У минулому році він відзначив своє 50- річчя, однак і нинішній фестиваль, який пройде з 30 серпня по 9 вересня, обіцяє не менш масштабну святкову програму.

У рамках фестивалю заплановано безліч концертів, парадів і конкурсів, працюють виставки та дегустаційні майданчика. З різних міст Кіпру в Лімасол організовуються безкоштовні автобусні маршрути. У минулому році дорослий квиток на фестиваль коштував 6 євро. В ціну входить одна пляшка вина. Вартість квитка на 2012 рік поки затверджується ; імовірно, вона залишиться на колишньому рівні.

Крім того, в планах місцевих підприємців - слідом за винним провести гастрономічний фестиваль, повідомляє Вісник Кіпру. Ресторанний бізнес у Лімасолі досить розвинений для того, щоб представити гостям різноманітні страви місцевої та міжнародної кухні. Міська адміністрація приступила до розгляду цього питання.
28 июля 2012, 07:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт