» Отдых » Новости туризма

На Сейшелах відкрився розкішний готель

    всего 84291 отеля

На Сейшелах відкрився розкішний готель

Німецька готельна група Oetker Collection відкрила на Сейшельських островах готель - Fregate Island Private. Розкішна готель розташований на приватному острові в Індійському океані і пропонує гостям 16 резиденцій площею від 400-700 квадратних метрів.

Кожна вілла має власну терасу і басейн. На острові існує сім пляжів, кожен з яких може стати приватним за запитом. У спа - центрі Rock Spa, який працює при готелі, використовують продукцію, виготовлену з інгредієнтів, зібраних виключно на острові. У ресторанах готелю Fregate Island Private подають страви, також приготовані з продуктів, вирощених на місцевих плантаціях.

На острові, де знаходиться готель, живуть 2 тисячі гігантських черепах, мешкають більше 100 видів тропічних птахів, включаючи дуже рідкісних, а також гніздяться сотні морських черепах. Також при готелі створені гавань і яхт -клуб з дайвінг- центром. Для самих маленьких постояльців облаштовано дитячий майданчик. Вартість проживання в новому готелі - від 1463 євро на добу.
04 августа 2013, 12:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт