» Отдых » Новости туризма

Землетрус знищив один з кращих пляжів Греції

    всего 84291 отеля

Землетрус знищив один з кращих пляжів Греції

Неодноразово відзначений нагородами пляж Егремні (Egremni Beach), відомий завдяки вражаючим скелях і кристально чистій воді, стертий з лиця землі недавнім землетрусом. Він розташовувався на південно-західному березі грецького острова Лефкада в Іонічному морі.

17 листопада землетрус магнітудою 6,1 викликало масштабні зсуви на острові. Як повідомляє мережеве видання Greek Travel Pages, фрагменти скель відламувалися і падали вниз на пляж, змінюючи природний ландшафт. Землетрус, який відчувався у всій західній Греції, також заподіяло значної шкоди дорогам і будівлям.

Заступник міністра інфраструктури, транспорту та комунікацій Панагіотіс Сгурідіс оголосив надзвичайний стан на острові, з огляду на те, що поштовхи тривали в наступні дні. Пляж, який раз за разом включали в списки найкращих у світі, був великою туристичною визначною пам'яткою. Любителі природи і сонця з усього світу збиралися тут, щоб спустившись по 347 крутих сходах з 150-метрової скелі, пірнути в бірюзові води.
24 ноября 2015, 09:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт