» Отдых » Новости туризма

Бетонний паркан забезпечить безпеку туристів в Шарм-ель-Шейху

    всего 84291 отеля

Бетонний паркан забезпечить безпеку туристів в Шарм-ель-Шейху

У 2019-2020 роках влада Єгипту побудували паркан висотою 6 метрів навколо курорту Шарм-ель-Шейх на Синайському півострові. Стіна з бетону, арматури і дроту тягнеться від поселення Набк-Бей на півночі до морського природного заповідника Рас-Мохаммед на півдні. В'їзд на територію Шарм-ель-Шейха можливий через чотири контрольно-пропускні пункти. Вони обладнані відео-камерами та сканерами і охороняються військовими.

Навколо стіни ведеться багато суперечок. Одні кажуть, що він псує вигляд. Інші, що завдає шкоди екології. Влада Єгипту пояснювали необхідність будівництва цієї конструкції то бажанням захистити популярної курорт від сміття, який летить з пустелі, то від стад овець, які забрідають на території з відпочиваючими. Однак на початку 2021 року губернатор Південного Синая Халед фуду заявив журналістам, що паркан, що оточує Шарм-ель-Шейх, покликаний забезпечити безпеку туристів, відпочиваючих на південному березі Синайського півострова.
14 февраля 2021, 22:53





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт